Servis Cuci Karpet

Fakta mengenai
Cucian Karpet

Geng Cuci menawarkan perkhidmatan pembersihan karpet profesional menggunakan 100% bahan kimia bukan toksik tanpa merosakkan fabrik karpet. Kami juga menyediakan pembersihan karpet yang diperbuat daripada bahan semula jadi seperti buatan tangan, bulu dan sutera. Kami mempunyai pasukan yang berpengalaman & terlatih yang boleh mengendalikan pembersihan karpet untuk anda dengan baik.

kaedah cucian

Kaedah Pengambilan & Penghantaran

Geng Cuci menyediakan perkhidmatan pengambilan & penghantaran dari rumah untuk pelanggan kami. Anda hanya perlu menetapkan tarikh & masa temujanji dan pasukan kami akan datang tepat pada masanya.

Kaedah Cucian di Kediaman

Untuk pelanggan yang memerlukan khidmat cucian pantas, kami juga menyediakan kaedah cucian di kediaman ataupun tempat pelanggan. Kami mempunyai pasukan khusus yang akan melakukan pembersihan secara ‘on-site’ di kediaman anda.

Kelebihan

Kenapa Perlu Pilih Geng Cuci?

  • Kami Mempunyai lebih 7 Pusat Pengumpulan untuk memenuhi permintaan pelanggan.
  • Hanya mengambil masa 7 hingga 10 hari untuk proses cucian.
  • Jaminan Cucian untuk para pelanggan jika mempunyai masalah pada servis kami.
  • Hanya perlu membuat temujanji ringkas untuk menggunakan khidmat kami.
Kadar Kekerapan

Berapa Kekerapan Untuk Cuci Karpet Anda?

Terdapat banyak faktor berbeza yang menentukan kekerapan anda perlu membersihkan karpet anda. Umumnya, sebaiknya karpet anda dibersihkan sekurang-kurangnya sekali setahun. Ini akan memastikan jaminan kualiti karpet anda dapat dikekalkan dan kebanyakan kotoran, habuk dan alergen yang biasanya terkumpul dalam karpet anda akan terkawal.

Hasil Kerja Kami

Pasukan Kami Sangat Berpengalaman & Terlatih!

SEDIA UNTUK CUCI KARPET ANDA BERSAMA KAMI?