Cuci Karpet SURAU/MASJID

CUCIAN KARPET
SURAU / MASJID

Geng Cuci menawarkan perkhidmatan pembersihan karpet profesional di Surau & Masjid. Pasukan kami mempunyai pengalaman lebih 5 tahun dalam cucian karpet Surau & Masjid. Kebiasaannya karpet di Surau & Masjid akan dicuci sekurang-kurangnya setahun sekali iaitu sebelum Ramadan menjelma untuk keselesaan dan kebersihan ahli qariah melakukan ibadat.

kaedah cucian

Cucian di Surau / Masjid

Geng Cuci mempunyai peralatan pembersihan serba lengkap dan berteknologi tinggi untuk melakukan cucian secara ‘On-Site’. Tambahan lagi, Kami menggunakan bahan cucian yang berkualiti tinggi untuk menjamin kualiti dan fabric karpet surau/masjid terjaga.

Kelebihan

Kenapa Perlu Pilih Geng Cuci?

  • Kami Mempunyai lebih pasukan yang terlatih & berpengalaman lebih dari 5 tahun
  • Hanya mengambil masa 1-2 hari untuk menyelesaikan cucian mengikut kadar keluasan karpet.
  • Jaminan Cucian untuk para pelanggan jika mempunyai masalah pada servis kami.
  • Hanya perlu membuat temujanji ringkas untuk menggunakan khidmat kami.
Kadar Kekerapan

Berapa Kekerapan Untuk Cuci Karpet Surau/Masjid?

Terdapat banyak faktor berbeza yang menentukan kekerapan anda perlu membersihkan karpet anda. Umumnya, sebaiknya karpet anda dibersihkan sekurang-kurangnya sekali setahun. Ini akan memastikan jaminan kualiti karpet anda dapat dikekalkan dan kebanyakan kotoran, habuk dan alergen yang biasanya terkumpul dalam karpet anda akan terkawal. Kebiasaannya cucian karpet dilakukan sebelum bermulanya Ramadan untuk memastikan kebersihan & keselesaan para jemaah untuk melakukan ibadat dengan selesa.

Hasil Kerja Kami

Pasukan Kami Sangat Berpengalaman & Terlatih!

SEDIA UNTUK CUCI KARPET ANDA BERSAMA KAMI?